Hlavní obsah

Plzeň zveřejnila ceny vstupenek na Ligu mistrů. Za kolik na Barcelonu, Bayern a Inter?

Fotbalové Plzni přisoudil čtvrteční los základní skupiny Ligy mistrů atraktivní soupeře, do Doosan Arény dorazí během podzimu Bayern, Barcelona a Inter Milán. Viktoria v pondělí odpoledne zveřejnila ceny balíčků vstupenek na domácí zápasy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Viktorie Plzeň oslavují vítězství a postup do hlavní fáze Ligy mistrů.

Článek

Balíčky se budou prodávat ve čtyřech cenových kategoriích, majitelé permenentek jsou zvýhodněni 20 % slevou. Nejlevnější balíček na všechna tři domácí utkání vyjde na 3 280 korun, nejdražší na 9 200 korun (viz tabulka).

„Naším cílem je, aby právě naši dlouhodobí fanoušci měli možnost u těchto zápasů být, vedení klubu se rozhodlo pro výrazné cenové zvýhodnění oproti běžné ceně," uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

CENY BALÍČKŮ (PŘED SLEVOU PRO PERMANENTKÁŘE)
1. kategorie11.500,-
2. kategorie8.550,-
3. kategorie4.850,-
4. kategorie4.100,-
CENY BALÍČKŮ (PRO PERMANENTKÁŘE)
1. kategorie9.200,-
2. kategorie6.840,-
3. kategorie3.880,-
4. kategorie3.280,-
VSTUPENKY PRO ZTP / VOZÍČKÁŘI
Místa pro vozíčkáře budou prioritně nabídnuta stálým návštěvníkům. Předprodej pro ně začne také ve čtvrtek ve 13.00 a již brzy obdrží veškeré informace. Této nabídky nákupu mohou využít do neděle 4. září či do vyčerpání nabízené kapacity.
Cena balíčku je 500 Kč + doprovod 1500 Kč

Předprodej balíčků pro permanentkáře začne ve čtvrtek 1. září ve 13.00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny a zároveň online na webu permanentka.com. Každý permanentkář si oproti své permanentce může zakoupit jeden balíček vstupenek právě na své místo. Pokud si chce zvolit nižší cenovou kategorii, bude mu nabídnuto z volných kapacit. Tuto změnu lze provést pouze přímo na pokladně či na telefonické lince centra Plzeňské vstupenky.

Přímo na pokladně lze zakoupit balíčky i oproti permanentkám, které zájemce přinese od svých kamarádů a známých (limit 5 permanentek na osobu). Vzhledem ke zvučným soupeřům zřejmě klub nespustí volný prodej. Očekává se totiž, že všichni permanentkáři využijí možnost zakoupení balíčku, a zároveň všichni partneři klubu, a především UEFA využijí své povinné rezervace.

„Očekáváme, že na takto atraktivní zápasy opravdu všichni využijí možnosti využít povinné rezervace. Pokud by tyto rezervace nakonec nebyly využity, nabídne klub do volného prodeje jednotlivé vstupenky na jednotlivé zápasy a dopředu bychom o tom informovali," podotkl Hanzlík, který důrazně varuje před pořizováním balíčků či vstupenek od různých internetových prodejců.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Erik Jirka z Viktorie Plzeň během utkání play off Ligy mistrů s Karabachem.

„Za tyto vstupenky neneseme žádnou zodpovědnost. Jediné místo pro nákup jsou oficiální cesty, tedy pokladny u Doosan Areny a pro permanentkáře online na webu permanentka.com. Zároveň věříme, že žádný z našich fanoušků si nebude chtít takto výjimečné zápasy ujít a neuchýlí se k přeprodávání vstupenek," dodal mluvčí Viktorie.

Reklama