Hlavní obsah

Plzeňští fanoušci dorazili do Barcelony. Jaký bude večer výsledek? Vyhrajeme přece 2:1, smějí se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rušný bulvár La Rambla, okouzlující Sagrada Família, vrch Montjuic, pláž La Barceloneta. Na všech těchto známých místech Barcelony je od středečního dopoledne slyšet čeština, hloučky fanoušků plzeňské Viktorie v klubových dresech a se šálami kolem krku brázdí centrum katalánské metropole. Dorazili na večerní zápas fotbalové Ligy mistrů na slavném Camp Nou.

Foto: Výjezďáci

Plzeňští Výjezďáci na pláži v Barceloně.

Článek
Fotogalerie

(Od zpravodaje Sport.cz v Barceloně) - „Tohle jsme si samozřejmě nemohli nechat ujít. Byli jsme s Viktorkou v Barceloně už před jedenácti lety, kdy ji trénoval pan Vrba," sděluje ochotně jeden z Výjezďáků s přezdívkou Chrt.

Za zády mu šumí moře, s parťáky vyrazili na krátkou „koupačku" na proslulou městkou pláž Barcelonetu. Početná skupinka dorazila postupně. Část letěla z Norimberku přes Mallorcu, někteří cestovali dlouhé hodiny autobusem, jen aby povzbudili Plzeň v duelu proti slavné Barce.

„Jezdíme prakticky na všechny zápasy," sděluje šéf Výjezďáků Zdeněk. Vzápětí se svými třemi parťáky Karlem, Radkem a Chrtem zapózuje ochotně na pláži. „Letěli jsme sice s přestupem a ve čtvrtek se vracíme přes Koďaň. Ale cena letenek byla hodně příznivá. Autobusem se nám nechtělo," culí se Radek.

Foto: Robert Neumann

Plzeňští Výjezďáci na pláži v Barceloně.

Do jednoho mají jasno, jak středeční utkání na Camp Nou dopadne. „Je to jednoduchý, vyhrajeme přece dva jedna," smějí se unisono. Narážejí tím na obligátní plzeňský výsledek pod koučem Michalem Bílkem. Viktoriáni sice drží neporazitelnost už 34 zápasů, s ohledem na sílu Barcelony by se však jednalo o senzaci, pokud by dosáhli alespoň na remízu. Budou mít večer Výjezďáci důvod k radosti, nebo budou muset strávit výhru Barcelony?

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články