Hlavní obsah

Příval emocí! Madridští fanoušci zklamaně opouštěli stadion, pak ale sprintovali zpět

Jen pár minut dělilo Real Madrid od zklamání v podobě vyřazení v semifinále Ligy mistrů. Bílý balet potřeboval v závěru souboje s Manchesterem City vstřelit minimálně dvě branky, což se zdálo být nemožné pro několik stovek fanoušků. Zklamání chtěl ušetřit svoji dceru i jeden z příznivců, který předčasně opouštěl Santiago Bernabéu, ale po krátkém rozhovoru pro místní televizi se rychlostí blesku vracel. Realu se totiž povedlo v nastaveném čase výsledek otočit.

Foto: Twitter

Někteří fanoušci Realu Madrid napjatě sledovali závěr zápasu před stadionem.

Článek

Real Madrid během odvetného zápasu semifinále Ligy mistrů znovu napsal neuvěřitelný příběh. Slavný celek ze španělské metropole minutu před koncem závěru hrací doby prohrával o jednu branku, navíc k případnému prodloužení potřeboval hned dvakrát skórovat. Zaplněný stadion Santiaga Bernabéu proto začala opouštět řada zklamaných fanoušků.

Ti ale o několik desítek vteřin později museli litovat. Bílému baletu se v 90. minutě povedlo zásluhou střídajícího Rodryga vyrovnat, přesto na případný další zásah, který by zaručil prodloužení, nezbývalo moc času. V té době proto se směrem domů vydal i jeden z fanoušků s malou dcerou, které před stadionem zastavil reportér televize El Chirinquito.

„Pane, zbývá ještě šest minut, Realu se teď povedlo vyrovnat, vy už nevěříte?" ptal se reportér odcházejícího fanouška. „Jsem tady s mojí malou holčičkou, chtěl jsem jí ušetřit zklamání. Ale samozřejmě to pořád ještě můžeme otočit," odpověděl otec malé dcery.

A právě v tu dobu se na stadionu dělo něco neuvěřitelného. Realu Madrid se totiž povedlo otočit výsledek na 2:1, čemuž fanoušek nejprve nevěřil. „Otočili jsme to?" ptal se nevěřícně. „My jsme to otočili!" vykřikl nadšeně, objal dceru a společně se i s dalšími odcházejícími fanoušky vydali zpět na stadion.

Krátký rozhovor se ihned stal hitem internetu. Dojemnou scénkou hodnotil ve studiu také španělský novinář Juanma Rodríguez. „Tohle je to nejhezčí, co jsem za dlouhou dobu viděl," popsal dojatý rodák z Madridu.

Sociálními sítěmi se ovšem začala šířit i další videa, na nichž fanoušci doslova sprintují zpět na stadion, což se stalo terčem nepochopitelných reakcí. „Jestli Liga mistrů někoho někdy něco naučila, tak to, že nemáte nikdy odcházet dřív," poznamenal uživatel Twitteru. „Kdo by tohle udělal?" ptal se nevěřícně další člověk.

Neuvěřitelný příběh navíc přinesl kýžený postup. V prodloužení se totiž z penalty prosadil Karim Benzema, který svůj celek poslal do finále Ligy mistrů.

Reklama

Související témata: