Hlavní obsah

VIDEO: Tlusté prase s kabátem se symboly eura. Fanoušci Legie poslali UEFA jasný vzkaz

Asi ještě dlouho bude ve fanoušcích Legie Varšava vřít vztek za to, že se UEFA rozhodla jejich tým vyřadit z bojů o Ligu mistrů proto, že polský tým v zápase proti Celtiku Glasgow poslal na hřiště na poslední čtyři minuty hráče, který byl v trestu. Vlajkonoši varšavského celku vyslali do Nyonu, kde UEFA sídlí, jasný vzkaz pomocí obřího chorea.

Fanoušci Legie Varšava poslali UEFA jasný vzkaz.

 
Článek

Členové kotle Legie využili ke vzkazu odvetný zápas play off Evropské ligy, v němž se Legia střetla s kazašským Aktobe. Přes své hlavy rozvinuli obrovský portrét růžového pašíka držícího v ruce otočenou matematickou poučku o tom, že jedna je víc než šest.

Autoři tím poukazovali na to, že Legia v úvodním utkání vyhrála 4:1 a ve Skotsku pak 2:0. Po kontumaci za nástup Bartosze Bereszynského se odvetný zápas změnil ve výsledek 3:0 pro Celtic a díky vstřelenému gólu na hřišti soupeře postoupil skotský celek. A to i přesto, že Legia navrhovala sehrát dodatečný zápas o postup.

Pod čuníkem ověnčeným znakem UEFA a v kabátě se symboly eura stojí nápis: „Protože na fotbale nezáleží. Ale na penězích ano."

Legia neuspěla ani u mezinárodního arbitrážního soudu CAS v Lausanne a absolvovala tak play off o Evropskou ligu. V tom po vítězství 1:0 na hřišti Aktobe a domácí výhře 2:0 uspěla a do EL pronikla. Celtic do Ligy mistrů nepostoupil, nestačil na slovinský Maribor.

Je podle vás správné, že Celtic postoupil na úkor Legie Varšava do play off Ligy mistrů?
Ano
21 %
Ne
79 %
Celkem hlasovalo 21391 čtenářů.

Reklama

Související témata: