Hlavní obsah

Zázrak?! Kapitán Barcy předvedl neskutečné divadlo

Fotbalisté Barcelony mají do ideální formy daleko. Ve skupině Ligy mistrů předvedli proti Dynamu Kyjev další rozporuplný výkon, přesto se mohli nakonec radovat z vítězství. O vítěznou trefu se postaral v 70. minutě mladíček Ansu Fati. Jeden moment však fanouškům vykouzlil úsměv na tváři, a to zázračné uzdravení kapitána španělského celku Sergia Busquetse.

Foto: Efrem Lukatsky, ČTK/AP

Kapitán Barcelony Sergio Busquets (vlevo) v souboji s Bohdanem Lednevem z Dynama Kyjev.

Článek

V jednu chvíli byl těžce raněn, ale když zjistil, že rozhodčího nepřesvědčí, vyskočil jak srna a pokračoval ve hře. Komické a smutné zároveň. Co se vlastně stalo?

V 89. minutě zápasu se hnali hráči Dynama do útoku a snažili se o vyrovnání. Busquets se ve snaze překazit akci srazí s protihráčem a oba se s bolestivými grimasami svalí na trávník. Oba by nejraději slyšeli hvizd rozhodčího, který by odpískal faul.

Busquets se drží za levou nohu, ale když zjistí, že rozhodčí zůstává v naprostém klidu, vyskočí zdravý jako rybička a pokračuje ve hře. „Tohle je snad nejrychlejší a nejzázračnější uzdravení, které jsem kdy viděl," komentují lidé na sociálních sítích. Video, zachycující záložníkovo divadélko, se na sociálních sítích stává virálním.

Reklama

Související témata: