Hlavní obsah

Zápas českých fotbalistů s Portugalskem v Lize národů je již vyprodaný

Nadcházející domácí zápas českých fotbalistů s Portugalskem v Lize národů je více než týden před výkopem už vyprodaný. Posledních několik set vstupenek vykoupili fanoušci v doprodeji během středečního odpoledne. Fotbalová asociace ČR (FAČR) o tom informovala v tiskové zprávě.

Foto: FAČR

Český tým před zápasem Ligy národů se Španělskem.

Článek

O zápas proti Portugalsku s hvězdným kanonýrem Cristianem Ronaldem je velký zájem a téměř vyprodáno bylo už od úvodní fáze předprodeje. Zbylých zhruba 400 lístků se sníženou viditelností se prodalo během středy. Kapacita stadionu v Edenu pro fotbalové zápasy je 19 370 míst, vyprodaný zatím není pouze sektor pro hostující příznivce. Zápas se odehraje 24. září.

"Čeká nás velmi těžký, ale také atraktivní zápas. O tom vypovídá i fakt, že je utkání takto dlouho dopředu vyprodané. Fanouškům za zájem moc děkujeme a už teď se všichni na zápas těšíme. Udržet se mezi nejlepšími v Lize národů by pro nás byl velký úspěch, pro který ze sebe každý člen týmu vydá maximum," uvedl trenér národního týmu Jaroslav Šilhavý.

Jeho svěřenci v září zakončí vystoupení v elitní skupině A2 Ligy národů. Nejprve příští sobotu přivítají Portugalsko a o tři dny později se představí ve Švýcarsku. Po čtyřech kolech figurují reprezentanti na třetím místě tabulky s jednobodovým náskokem před posledním Švýcarskem. Nejhorší celek skupiny sestoupí do úrovně B. V úvodním venkovním vzájemném duelu s Portugalskem prohráli Češi 0:2.

FAČR v první vlně prodávala balíčky na všechna tři domácí utkání Ligy národů. V červnu svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého v Edenu přivítali Švýcarsko a poté Španělsko. Zatímco na druhý duel dorazilo přes 18 tisíc diváků a bylo téměř vyprodáno, utkání se Švýcary sledovalo přes 12 tisíc lidí.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články