Hlavní obsah

Fotbalisty Bordeaux zřejmě připraví o postup fanoušek, který napadl soupeře

Kvůli výtržnostem diváků zřejmě přijdou fotbalisté Girondins Bordeaux o šanci na postup do nejvyšší francouzské soutěže. Jejich poslední zápas v sezoně s týmem Rodez byl předčasně ukončen poté, co fanoušek napadl střelce soupeřova gólu Lucase Buadese. Bordeaux potřebovalo v závěrečném kole na domácím hřišti vyhrát, aby vybojovalo druhé postupové místo v tabulce druhé ligy.

Foto: BBC

Hráči Rodez po napadení fanouškem Bordeaux.

Článek

Páteční duel se ale pro šestinásobné francouzské šampiony nevyvíjel dobře a s Rodez ve 22. minutě prohrávali 0:1. Při oslavách gólu navíc vnikl na hřiště fanoušek Girondins a srazil úspěšného střelce Buadese na trávník. Fotbalista opustil hřiště na nosítkách a podle prvních informací má slabý otřes mozku. Rozhodčí zápas po incidentu přerušil a poté, co oba týmy odešly do šaten, ho předčasně ukončil.

Disciplinární komise francouzské ligové asociace LFP se bude případem zabývat na pondělním jednání. Bordeaux podle předsedy klubu Gérarda Lopeze podá na fanouška trestní oznámení. Šéf Girondins zároveň vyzval LFP, aby umožnila dohrání zápasu.

Bordeaux je momentálně v tabulce třetí o tři body za Metami, které v souběžně hraném duelu porazily 3:2 Bastii. Rodez, které bojuje o záchranu, je v neúplné tabulce na sestupovém 17. místě, výhra by mu ale zajistila udržení.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články