Hlavní obsah

Messi má dveře do olympijského týmu otevřené, řekl kouč Mascherano

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osminásobný držitel Zlatého míče Lionel Messi si může zahrát na olympijském turnaji v Paříži, když bude chtít. Novinářům to řekl trenér argentinských fotbalistů do 23 let Javier Mascherano, jehož tým si nedělním vítězstvím 1:0 nad Brazílií zajistili účast na letošních hrách.

Foto: Naoki Nishimura, Reuters

Lionel Messi na archivním snímku

Článek

„Všichni vědí, jaký vztah s Leem mám, že jsme přátelé. Vždycky jsem říkal, že hráč jako Leo má dveře otevřené. Závisí na něm, jak na tom bude s časem. Ale určitě mu to nabídneme,“ uvedl Mascherano, který nastupoval s Messim za Barcelonu i argentinskou reprezentaci.

Šestatřicetiletý Messi by mohl hrát na olympiádě jako jeden ze tří hráčů starších 23 let, které smějí trenéři nominovat. Bývalý kanonýr Barcelony a Paris St. Germain, který od loňska hraje za Inter Miami, získal zlatou olympijskou medaili v roce 2008 v Pekingu. Loni dovedl argentinskou reprezentaci k titulu na mistrovství světa.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.