Hlavní obsah

Dobrá zpráva pro reprezentaci. Švédové spustí prodej vstupenek na baráž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kdo se chce vydat na Sever podpořit národní tým, dostane možnost. Předprodej vstupenek na březnový barážový zápas o postup na mistrovství světa 2022 české fotbalové reprezentace ve Švédsku začne ve středu 23. února. Probíhat bude pouze on-line, na stadionu v Solně už lístky k dispozici nebudou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Čeští fotbalisté děkují fanouškům po utkání kvalifikace MS 2022 s Estonskem.

Článek

Trenér Jaroslav Šilhavý už si s realizačním týmem sumíruje nominaci na klíčovou fázi bitvy o postup do Kataru.

Příznivou zprávou pro reprezentaci je, že do Švédska se dostanou i její fanoušci.

Jak avizuje FAČR na svém webu, předprodej začne ve středu 23. února ve 12:00 na internetových stránkách vstupenkyfotbal.cz a skončí 18. března nebo po naplnění kapacity.

Kandidáti na gól roku FIFA - Patrik Schick

Lístek do hostujícího sektoru, který je vyhrazený pro české fanoušky, bude stát 1100 českých korun. Každý fanoušek si může koupit maximálně čtyři vstupenky, které mu budou zaslány do pěti dnů od připsání finanční částky.

Česká reprezentace nastoupí proti Švédsku ve Friends Areně ve čtvrtek 24. března od 20:45. Vítěz zápasu postoupí do finále barážové skupiny, ve kterém bude hrát o pět dnů později na stadionu lepšího z dvojice Rusko - Polsko. Hraje se pouze na jeden vítězný zápas, nikoliv tedy s odvetou systémem doma-venku.

Česká reprezentace usiluje o postup na mistrovství světa po šestnácti letech. V roce 2006 zažila zatím jedinou účast na světovém šampionátu v samostatné historii. Od té doby až do letoška nikdy nepostoupila ani do baráže.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.