Hlavní obsah

Mbappé během rozcvičky napálil fanouška míčem do obličeje. Hned mu spěchal na pomoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Semifinálový duel Francie s Marokem na mistrovství světa v Kataru nabídl řadu krásných fotbalových akcí. Hvězda PSG Kylian Mbappé předváděla své klasické parádičky, ale jedna věc se jí přeci jen ne až tak úplně povedla. Stalo se to tedy ještě před zápasem, kdy Mbappé nešťastnou náhodou napálil při rozcvičce balon přímo do obličeje jednoho z fanoušků. Třiadvacetiletý útočník však neváhal a ihned se běžel přesvědčit, zda je fanoušek v pořádku.

Sestřih semifinále MS: Francie - MarokoVideo: Česká televize

 
Článek
Fotogalerie

Během předzápasové rozcvičky se Mbappé dostával do tempa a zkoušel si několik variant zakončení, kterými by překvapil marockou obranu a gólmana Bona. Zaskočil však rozhodně i jednoho z fanoušků za brankou, když ho jednou střelou zasáhl přímo do obličeje.

Okamžitě se o otřeseného příznivce začali starat další fanoušci, k jejichž překvapení se k nim za chvíli připojil i sám Mbappé, který neváhal na stadionu Al Bajt přeskočit zábranu a vydal se zkontrolovat, zda je fanoušek v pořádku.

Ten tedy vypadal dost otřeseně. Držel se za obličej a zdálo se, že tvrdá rána mu způsobila velké bolesti. Francouzský útočník ho s omluvou poplácal po paži, a poté se vydal zpět na trávník.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.