Hlavní obsah

Pil jsem hrozně moc a nic nejedl. Messi zuřil, málem jsem skončil v nemocnici, přiznal Argentinec Agüero

Oslavy titulu mistrů světa mají Argentinci definitivně za sebou. Že byla party novopečených fotbalových šampionů dost divoká v rozhovoru prozradil bývalý kanonýr Sergio Agüero. Ten sice na soupisce v Kataru nefiguroval, v závěru turnaje v Kataru se ale připojil k týmu. Čtyřiatřicetiletý bývalý útočník, jenž kariéru ukončil loni v prosinci kvůli problémům se srdcem, přiznal, že během oslav naplno holdoval alkoholu, dostal se kvůli tomu do pře s kapitánem Lionelem Messim a říká, že málem dokonce skončil v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý fotbalový útočník Sergio Agueru s trfejí pro mistry světa.

Článek

Bývalý útočník Manchesteru City a Atlétika Madrid se ke Scaloniho týmu připojil těsně před finálovým duelem s Francií (4:3 a 4:2 na pen.), s argentinským hrdinou Messim pak po příletu sdílel společný pokoj. Triumf Jihoameričanů si tak mohl vychutnat plnými doušky i přímo na hrací ploše stadionu v Lusail.

Agüero to pořádně rozjel i během následných oslav. Během rozhovoru prozradil, že ho Messi dokonce napomínal s tím, že to s alkoholem přehání. Bývalý reprezentační spoluhráč a přítel ale rady mistrovského kapitána a svého kamaráda ignoroval.

„Hodně jsem pil a vůbec nic nejedl. Byli jsme mistři světa. Leo se naštval a řekl mi, abych už přestal. Jak bych ale mohl přestat? Vždyť jsme se stali mistry světa," nechal se slyšet rodák z Buenos Aires.

Agüero také prozradil, že během oslav málem skončil v nemocnici, to když Messiho zvedl na ramena. „Nesl jsem ho na zádech a v jednu chvíli už jsem to nemohl vydržet, kdybych s otočil, tak bych skončil v nemocnici. Leo to poznal. Když slezl dolů, tak jsem mu řekl, že to je v pohodě, že je přece mistr světa, ale že mě hrozně bolí záda," prozradil Aguero.

Oslavy pokračovaly v Buenos Aires ještě několik dní, Aguero byl nalomený a chtěl se k týmu připojit. „Kluci mě chtěli s sebou i v Buenos Aires, říkali: 'Pojď, pojď, letadlo už odlétá, jen tady ukaž pas a letíme.'," dodal Agüero s tím, že se ale nakonec rozhodl vrátit k rodině za svými povinnostmi.

Reklama

Související témata: