Hlavní obsah

Son Hung-min nechybí přes frakturu v obličeji v korejské nominaci na MS

Fotbalový křídelník Tottenhamu Son Hung-min nechybí přes frakturu v obličeji v korejské nominaci na mistrovství světa. Největší opora týmu portugalského trenéra Paula Benta, která se zranila počátkem listopadu v utkání Ligy mistrů proti Marseille a následně se podrobila operaci, bude v Kataru nastupovat s obličejovou maskou.

Foto: Profimedia.cz

Korejský fotbalista Son Hung-min nechybí i navzdory zranění v nominaci na MS

Článek

Mezi 26 nominovanými hráči je i obránce Kim Čin-su, ačkoli má problémy s podkolenní šlachou. Na poslední chvíli vypadl stoper Pak Či-su, jenž si v páteční závěrečné přípravě s Islandem poranil kotník.

Korea, která se na MS probojovala podesáté za sebou, má v základní skupině H za soupeře Portugalsko, Ghanu a Uruguay.

Konečná nominace Koreje:
Brankáři: Kim Sung-kju (aš-Šabáb/Saúd. Ar.), Čche Hjon-u (Ulsan), Song Pom-kun.
Obránci: Kim Mun-hwan, Kim Čin-su (všichni Čonbuk), Kim Min-če (Neapol/It.), Kim Jong-kwon, Kim Te-hwan (oba Ulsan), Kwon Kjong-won (Gamba Ósaka), Čo Jo-min (Tedžon), Hong-čchol (Tegu), Jun Čong-kjo.
Záložníci: Na Sang-ho (oba FC Soul), Son Hung-min (Tottenham/Angl.), Čong U-jong (as-Sád/Kat.), Son Čon-ho (Šantung/Čína), Pak Sung-ho, Song Min-kjo (oba Čonbuk), I Če-song (Mohuč/Něm.), Kwon Čchang-hun (Kimčchong), Čong U-jong (Freiburg/Něm.), I Kang-in (Mallorca/Šp.), Hwang In-pom.
Útočníci: Hwang I-čo (oba Olympiacos Pireus/Řec.), Hwang Hi-čchan (Wolverhamton/Angl.), Čo Ku-song (Čonbuk).

Reklama