Hlavní obsah

Oslavy? V jedné ruce telefon, ve druhé penis. Nor šokoval bizarním rozhovorem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé rozhovory vstoupí do dějin. Těch neotřelých sice kvůli všudypřítomným PR tréninkům ubývá, o to více ale překvapí občasní samorosti. Jako například norský fotbalista Ole Saeter. Útočník Rosenborgu Trondheim nádhernou ranou rozhodl první ligové kolo proti Sandefjordu. A odpovědí na otázku, jestli bude gól slavit i po zápase, reportérovi vyrazil dech.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Rosenborgu Trondheim Ole Saeter slaví gól.

Článek

„Upřímně si tu branku už moc nepamatuji, ale byla moc pěkná. Doma se na ni podívám znova. V jedné ruce budu mít telefon, ve druhé penis. Znáte to. Čeká mě dlouhá noc,“ usmíval se Saeter.

Uf. Něco takového asi čekal málokdo. Slovy osmadvacetiletého kanonýra se nyní pochopitelně baví celý internet.

S trochou nadsázky je ale třeba uznat, že právě Saeterův poslední gól si neotřelou oslavu zaslouží.

Na place byl jen čtyři minutky, když si za bezbrankového stavu převzal míč ve střední třetině hřiště. Ač trávník připomínal spíše oraniště nedbalého zemědělce, Saeter se zidanovkou a další kličkou zbavil hned dvojice protivníků. Daleko za vápnem pak práskl do balonu a gólmana nechal marně plachtit vzduchem.

Rosenborg později přidal ještě jednu branku a dokráčel si pro výhru 2:0. Daleko více emocí než vítězství ale budil pozápasový rozhovor.

„Pokud to někoho urazilo, tak se omlouvám. Ale takový prostě jsem,“ krčil rameny Saeter.

„Jako on je jeden kluk z tisíce. Je dobře, že nejsme všichni stejní,“ zastal se ho kapitán Markus Henriksen.

Mimochodem, pravou ruku střelce parádního gólu zdobí tejpovací páska.

Proč? To už si pozorný čtenář domyslí sám…

Reklama

Související témata: