Hlavní obsah

Bale se po konci fotbalové kariéry poměří s golfovými hvězdami v Pebble Beach

Krátce po konci fotbalové kariéry poměří Gareth Bale své golfové umění s elitními hráči. Příští měsíc se bývalá velšská hvězda představí na turnaji PGA Tour v kalifornském Pebble Beach. O chystaném startu v soutěži informoval Bale na Instagramu.

Foto: Twitter @OptaJoe

Gareth Bale na archivním snímku

Článek

AT&T Pebble Beach Pro-Am s dotací devět milionů dolarů se uskuteční 2. až 5. února. Mezi 156 golfovými profesionály budou hvězdy jako Matt Fitzpatrick, Jordan Spieth či Luke Donald, hrát bude i stejný počet amatérů. Kromě Balea se objeví na hřišti například herci Bill Murray a Jason Bateman.

Konec fotbalové kariéry ohlásil třiatřicetiletý Bale začátkem tohoto roku. Bývalý nejdražší hráč světa působil v Southamptonu, Tottenhamu, Realu Madrid, s nímž mimo jiné pětkrát vyhrál Ligu mistrů a třikrát španělskou ligu, a Los Angeles FC. Se 111 reprezentačními zápasy a 41 vstřelenými góly je velšským rekordmanem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gareth Bale (@garethbale11)

Baleova vášeň pro golf je dlouhodobě známa. V minulosti slavil v národním týmu s vlajkou s nápisem "Wales, golf, Madrid. V tomhle pořadí", čímž namíchl fanoušky Realu, kteří mu vyčítali malou snahu v barvách "Bílého baletu".

Reklama

Související témata: