Hlavní obsah

Bizarní zápas v anglické „pralesní“ lize. Minely, červené karty, bitky a brutální fauly

„Nejúžasnější zápas, jaký jsem kdy viděl. Bylo tam všechno, prales je prostě super,“ okomentoval zápas 8. anglické fotbalové ligy jeden z fanoušků na sociálních sítích. A shrnul to naprosto přesně. To, co se odehrálo v zápase mezi Whitehawk a Thee Bridges, totiž nemá obdoby. V utkání padlo hned pět červených karet, trávník místy připomínal spíše boxerský ring a nechyběly ani obrovské minely a zákeřné fauly.

Foto: @HawksFCOfficial, Twitter

Momentka ze zápasu Whitehawk s Three Bridges.

Článek

Sestřih ze zápasu osmé anglické ligy se na internetu stává pomalu, ale jistě virálním. Bylo štěstí, že jej pro všechny fotbalové fanoušky, kteří rádi sledují amatérský a neligový fotbal, natáčela televize Your Instant Replay. Díky tomu se můžete pobavit i vy.

Zápas vyhráli Three Bridges poměrem 1:0 díky brance Leightona z 20. minuty, ale výsledek vlastně nebyl vůbec důležitý. Klíčové byly jiné momenty než ten gólový. Fanoušci totiž mohli vidět řadu ostrých šarvátek, které často zajímaly hráče víc než samotná hra.

Po jedné z hromadných šarvátek hlavní sudí udělil hned tři červené. Další tasil poté, co jeden z hráčů zcela záměrně strhl protihráče k zemi. Poslední, pátou, udělil za zákrok, který byl opravdu hodně za čarou a bylo jen velké štěstí, že skončil bez zranění.

Bryan Villavicencio z Three Bridges skluzem ostře sestřelil protihráče, kterého nakopl do úrovně pánve. V zápase naštěstí nebylo vidět jen násilí, utkání nabídlo i řadu úsměvných momentů. Promarnění několika dobrých střeleckých pozic, řada minel z obou stran...Ostatně, podívejte se sami na videu výše.

Zápas neunikl ani bývalému anglickému reprezentantovi Garymu Linekerovi, který sestřih sdílel na svém Twitteru.

Reklama

Související témata: