Hlavní obsah

Chceš si se mnou udělat fotku, nebo ne? Ibrahimovic setřel reportéra

Opět se o něm mluví. Hvězda Los Angeles Galaxy Zlatan Ibrahimovic neměl po prohře 3:4 proti Seattlu Sounders dobrou náladu. V útrobách stadionu se fotil s fanoušky, když se ho jeden z reportérů začal ptát na poněkud zvláštní dotaz. Reakce švédského fotbalisty novináře zřejmě nepotěšila.

Foto: Kelvin Kuo, Reuters

Zlatan Ibrahimovic kope do tyče během zápasu s FC Dallas. Ilustrační foto

Článek

Reportér se Ibrahimovice zeptal na to, co si myslí o přesunu Daniele De Rossiho do argentinského klubu Boca Juniors. Italský mistr světa se do Boky přesunul z AS Řím, kde nastupoval od roku 2001.

„Zlatane, mohu se Vás na něco zeptat?" osloví reportér fotbalistu Galaxy. „Povolali mě sem z Argentiny z Boky Juniors. De Rossi teď ..." zbytek otázky už muž za mikrofonem ale položit nestihl.

„Chceš si se mnou udělat fotku, nebo ne?" odsekl švédský útočník, otočil se a zamířil pryč. Zřejmě neměl žádnou náladu odpovídat na dotaz ohledně De Rossiho, proti kterému hrál jak na klubové, tak reprezentační úrovni.

Záznam pokusu o rozhovor už zhlédly tisíce fanoušků a ti se nemůžou shodnout na tom, jestli šlo a nepochopitelné chování novináře, nebo jestli byla Ibrahimovicova reakce přehnaná. Jak už to ostatně bývá u čehokoliv, co sebevědomý bouřlivák pronese.

Reklama

Související témata: