Hlavní obsah

Co dělají fotbalisté po skončení kariéry? Některá povolání vás jistě překvapí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalistů, kteří se dali na práci trenéra, sportovního ředitele, agenta či skauta bychom mohli jmenovat nespočet. Jsou však i tací, kteří si po skončení kariéry našli zcela odlišné uplatnění. Tomuto tématu se také věnujeme ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Jakou práci dělají fotbalisté po skončení kariéry? Některé příběhy vás možná zaskočí. Pasáž z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Z českých fotbalistů jistě zaujme například počínání Marcela Gecova, který si otevřel architektonické studio a vedle toho založil firmu nabízející ložní prádlo.

Zajímavým vývojem prošel také život Ivo Ulicha. Někdejší záložník české reprezentace, Slavie, bundesligového Mönchengladbachu či japonského Vissel Kobe založil se svými bratry úspěšnou společnost specializovanou na výrobu dveřních klik a kování.

Kdo vyhraje titul ve Fortuna lize? Ptáme se v PřímákuVideo: Sport.cz

Ve videu z Přímáku pak najdete nejzajímavější příklady ze zahraničí. Celý pořad z produkce Sport.cz si můžete přehrát také jako podcast.

Reklama

Související témata: