Hlavní obsah

Děsivý okamžik. Reportér slavné stanice zkolaboval během živého přenosu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodně nepříjemný pohled. Analytik televizní stanice ESPN a bývalý reprezentační brankář Shaka Hislop pořádně vyděsil diváky náhlým pádem na zem během vysílání zpráv před přátelským utkáním AC Milán proti Realu Madrid v Kalifornii. Americká stanice musela okamžitě zareagovat a později diváky uklidnila tím, že 54letý rodák z Londýna je v pořádku a při vědomí.

Foto: Profimedia.cz

Reprezentační brankář Trinidadu a Tobaga Shaka Hislop. Archivní foto.

Článek

Vše přitom začalo prakticky jako pokaždé. Vedle hrací plochy se vedl rozhovor, ve kterém se coby reportér uznávané stanice ESPN tradičně angažoval reportér Dan Thomas a právě i Hislop, který ale zničehonic ztrácel stabilitu, zkolaboval a spadl na trávník. Mezitím bylo slyšet, jak právě jeho kolega křičí o pomoc. Lékaři byli rychle na místě, následné ošetřování probíhalo bez snímání kamer.

O poločasové přestávce přeci jenom přišly dobré zprávy. „Je příliš brzo na to, abychom mohli stanovit příčinu, proč se to stalo. Důležité je, že Shaka je při vědomí. Mluvili jsme i s jeho rodinou a jsou klidní," znělo z úst reportéra Thomase. „Je z toho všeho trochu v rozpacích. Není to člověk, který je rád, když si z něj lidi dělají starost," pokračoval.

ESPN rovněž diváky uklidnila a na sociálních sítích uvedla, že Hislop je při vědomí a byl vyšetřován zdravotníky přímo na hřišti.

Jedním z důvodů, proč ke kolapsu došlo, mohlo být velké dusno, které aktuálně v kalifornské Pasadeně panuje. Počasí v těchto dnech je dokonce přirovnáváno k tropickým hodnotám, které byly rovněž naměřeny v polovině 80. let. Zatím ale není příliš jasné, zda to hrálo nějakou roli.

Po Hislopově kolapsu se na sociálních sítích okamžitě objevily obavy. „Rád slyším, že je při vědomí a že se o něj starají zdravotníci. Hislop má pozitivní myšlenky a doufám, že to bylo způsobené jen tím horkem," rozepsal se jeden z uživatelů. Napodobili ho také další, kteří především posílají rychlé uzdravení bývalému brankáři, který drtivou část kariéry strávil v Anglii. Vůbec nejvíc toho odchytal v dresu West Hamu.

Přátelský zápas nakonec ovládl Real Madrid, který dokázal otočit poločasové manko proti AC Milán z 0:2 na 3:2.

Reklama

Související témata:
  2 : 4 Slovácko - Sparta 2 : 4 dohráno
20240505T18 : 00:00+0200
Slovácko vs. Sparta
Slovácko vs. Sparta
Slovácko
Sparta
  2 : 0 Teplice - Liberec 2 : 0 dohráno
20240505T15 : 00:00+0200
Teplice vs. Liberec
Teplice vs. Liberec
Teplice
Liberec
  3 : 1 Hradec Králové - Olomouc 3 : 1 dohráno
20240505T15 : 00:00+0200
Hradec Králové vs. Olomouc
Hradec Králové vs. Olomouc
Hradec Králové
Olomouc
  3 : 0 Plzeň - Ml. Boleslav 3 : 0 dohráno
20240505T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Ml. Boleslav
Plzeň vs. Ml. Boleslav
Plzeň
Ml. Boleslav
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

Hokej

Kanada - USA 6:4

Kanada ve finále mistrovství světa hokejistů do 18 let zdolala Spojené státy
NačítámNačíst další články