Hlavní obsah

Flamengo propustilo trenéra, který napadl brazilského reprezentanta Pedra

Brazilský fotbalový klub Flamengo propustil asistenta trenéra Pabla Fernándeze, který napadl útočníka svého týmu Pedra. Informovala o tom agentura AP. Fernández od roku 2019 spolupracuje se známým koučem Jorgem Sampaolim, jemuž rovněž hrozil konec v klubu.

Foto: Sergio Moraes, Reuters

Pedro z Flamenga při utkání s Gremiem.

Článek

Incident mezi Fernándezem a Pedrem se odehrál po nedělním vítězném duelu s Atléticem Mineiro. Trenér uštědřil brazilskému reprezentantovi několik facek a následně ho udeřil pěstí do obličeje. Účastník loňského mistrovství světa v Kataru se obrátil na policii.

"Fyzické napadení bylo pouze vyústěním psychické šikany, kterou jsem si v posledních týdnech prošel. Bůh odpusť člověku, který si v roce 2023 myslí, že násilí může být řešením," uvedl Pedro na sociálních sítích.

Fernández se za své chování omluvil. "Ve stresu někdy uděláme věci, kterých pak litujeme. To není výmluva, ale snaha o vysvětlení," uvedl kouč, který byl před dvěma lety potrestán za udeření fanouška během strkanice při utkání francouzské ligy mezi Marseille a Nice.

Reklama

  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.