Hlavní obsah

Gól Brnu a hurá do Evropy. Zkušený Čech se těší na bitvu o Ligu mistrů

Dva góly zatím vstřelil český fotbalista Jaromír Zmrhal v dresu bratislavského Slovanu během letní přípravy. Slavný slovenský klub, stejně jako zkušený Čech v jeho sestavě, už ale vyhlíží ostrý vstup týmu do pohárové Evropy. Už ve středu se Slovan popasuje s Dinamem Batumi v úvodním duelu prvního kola kvalifikace Ligy mistrů. „Musíme do toho dát všechno," burcuje spoluhráče v rozhovoru na oficiálních internetových stránkách Slovanu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zkušený český fotbalista Jaromír Zmrhal na archivním snímku během tréninku

Článek

Zmrhal se podruhé v přípravě střelecky prosadil v přípravném duelu proti Zbrojovce Brno (2:2). Bylo znát, že se mu ulevilo, jelikož velkou šanci měl i proti Plzni, jenže tam v koncovce selhal. „Věřím, že mi tenhle gól může pomoci. Mám z něj radost," neskrýval.

Na druhou stranu nepřeceňoval, že se trefil zrovna proti českému soupeři, tedy proti svým krajanům. „Nebylo to nic zvláštního. Pár kluků jsem znal, s Martinem Berkovcem jsem hrál ještě ve Slavii. Měl jsem spíš radost, že jsme se viděli," tvrdil český fotbalista.

Remízu s nováčkem české nejvyšší soutěže si každopádně pochvaloval, podle Zmrhala šlo o důležitou prověrku formy. „Je dobře, že jsme ten zápas odehráli. Ukázal nám, že musíme ještě vylepšit hodně věcí, abychom byli připravení. Ve středu do toho každopádně musíme dát všechno, musíme si věřit. Bylo by super, kdyby přišlo hodně fanoušků, to by ním moc pomohlo," dodal Jaromír Zmrhal.

Reklama

Související témata: