Hlavní obsah

Hvězdný agent Raiola podstoupil operaci, podle některých médií je jeho stav vážný

Známý fotbalový agent Mino Raiola musel podstoupit ve středu operaci. Podle italského deníku La Gazzetta dello Sport není jasné, v jakém stavu zástupce největších hvězd světového fotbalu je. Některé zdroje tvrdí, že operace byla náhlá a naléhavá a Raiolův stav je poměrně vážný. Čtyřiapadesátiletý podnikatel nicméně zůstává po blíže nespecifikovaném zákroku v jedné z milánských nemocnic a je pod dohledem lékařů.

Foto: Profimedia.cz

Italský fotbalový agent a podnikatel Mino Raiola

Článek

Italský agent, který zastupuje například Zlatana Ibrahimovice, Erlinga Haalanda, Gianluigiho Donnarummu, Paula Pogbu a další, zůstává v nemocnici San Raffaele v Miláně.

Podrobnosti ohledně jeho stavu nejsou známy a informace italských médií se různí. Raiolův twitterový účet informaci o zákroku v plné narkóze ještě během středečního dne potvrdil, o naléhavou operaci se ale prý jednat nemělo.

Raiola patří ke kontroverzním postavám světového fotbalu. Jeho mnohdy provokativní názory a kroky často plní stránky sportovních deníků napříč světem.

Foto: Sport.cz

Mezi fotbalisty v portfoliu slavného agenta Mina Raioly patří třeba i hvězdný norský útočník Erling Braut Haaland

Nepřehlédnutelná postava fotbalového byznysu je ovšem také vynikajícím obchodníkem a tvrdým vyjednavačem, mezi jehož klientelu patří největší fotbalová esa současnosti. Jeho majetek se odhaduje na 85 milionů dolarů (téměř dvě miliardy korun).

Reklama