Hlavní obsah

Jako utržení ze řetězu! Fotbalisté Atlétika vtrhli na tiskovou konferenci a řádili jak zvířata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Montevideo/Praha

Hráči Atlétika Paranaense po zisku trofeje Copa Sudamericana, po výhře 1:0 nad Red Bullem Bragantino, slavili jako o život. Aktuální lídři hlavní soutěže v Brazílii vtrhli na tiskovou konferenci trenéra Alberta Valentima a řádili jako utržení ze řetězu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté vthli na tiskovou konferenci a slavili titul jako utržení ze řetězu.Video: sntv

 
Článek

Finále poháru, který organizuje Jihoamerická fotbalová konfederace, známá jako CONMEBOL, se u fanoušků s pozitivními ohlasy neshledalo. Naopak. Prý šlo o výsměch konfederace na mezinárodní úrovni.

Zápas mezi brazilskými týmy se sice odehrál na nově zrekonstruovaném stadionu Centenario v Montevideu, ale návštěvnost byla mizivá. Fanoušci sotva zaplnili střed východní tribuny. Na stejném místě se přitom má už v sobotu odehrát finále i slavnějšího Poháru osvoboditelů mezi Palmeiras a Flamengem.

Fanoušci, kteří však na stadion zavítali, se snažili vytvořit bouřlivou atmosféru, seč jim síly stačili. Fotbalisty Atlétika rozpumpovali natolik, že ti poté slavili tak vehementně, že v euforii vtrhli i na pozápasovou tiskovou konferenci svého trenéra.

Zlili ho od hlavy až k patě vodou, skandovali, zpívali, tancovali. Přítomní novináři nevěřili svým očím. Někteří dokonce opustili sál. Většina jich však natáčela radost fotbalistů. Ti krom vítězství v poháru aktuálně i vedou brazilskou první ligu s náskokem osmi bodů před druhým Flamengem.

Reklama

Související témata: