Hlavní obsah

Kamarádka exsparťanské hvězdy se rozparádila na fotbale, Mourinhovi ale štěstí nepřinesla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská sexy modelka Veronika Rajek udělala maximum, stejně ale před pár dny končila finále Evropské ligy se zlomeným srdcem. V Budapešti fandila fotbalistům AS Řím v odvážném oblečku v italských barvách, určitě krásu její postavy ocenila řada příznivců, partě okolo kouče José Mourinha však štěstí nepřinesla.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská kráska Veronika Rajek italskému AS Řím štěstí nepřinesla.

Článek

Sedmadvacetiletá slovenská krasavice platí za fanynku hvězdy amerického fotbalu Toma Bradyho a v médiích probleskly informace, že se do něj zamilovala, teď se ale rozparádila u fotbalu, který je v Evropě populárnější, když navštívila finále Evropské ligy mezi AS Řím a Sevillou. Oblečkem, který řádně nechal vyniknout postavu blonďaté dámy, dala jasně najevo, komu drží palce. Červené kozačky vynikaly v dusném maďarském vedru stejně jako bílá sukně a zelený dráždivý crop top.

„Fotbal moc nesleduji, ale mojí dětskou láskou byl David Beckham a myslím, že je to nejlepší fotbalista všech dob. Vyrostla jsem v jeho době a obdivuji ho," svěřila se americké verzi serveru The Sun. „Vybrat, kdo je nejlepší v současnosti, je složité. Cristiano Ronaldo i Lionel Messi jsou sice každý jiný, ale oba jsou úžasní," vykládala modelka a přiznala, že když žila v italském Miláně, byla kamarádkou exsparťanského záložníka Juraje Kucky. „Hrál fotbal, takže jsem ho sledovala."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Veronika Rajek,MBA.,MSc (@veronikarajek)

Modelka, která obvykle žije v mexickém Cancúnu, strávila poslední měsíce v zámoří. Teď se ale objevila v Budapešti, s čímž se pochlubila také na sociálních sítích. Ve finále Evropské ligy fandila AS Řím, který ale podlehl španělské Seville po penaltovém rozstřelu, takže Rajek končila zápas se zlomeným srdcem.

Reklama

Související témata: