Hlavní obsah

Křetínský jako číslo 1. Nejvlivnější lidé českého fotbalu v novém podcastu

Do českého éteru se právě rozletěl nový podcast o českém i světovém fotbale. Jmenuje se Nosiči vody a jeho osádku tvoří fotbalový komentátor Jaromír Bosák, sportovní novinář Luděk Mádl a také Karel Tvaroh, který je fotbalistou B-týmu pražské Sparty.

Foto: Seznamzpravy.cz

První vydání žebříčku Top 50 nejvlivnějších lidí ve fotbale ovládlo trio první Křetínský (uprostřed), druhý Paska (vlevo) a třetí Fousek.

Článek

První díl se zevrubně podíval na žebříček Top 50 nejvlivnějších osobností českého fotbalu, který v pondělí publikovaly Seznam Zprávy a jeho autorem je právě Luděk Mádl. Na medailových příčkách mu vyšlo pořadí: 1. Daniel Křetínský, majitel Sparty, 2. Pavel Paska, hráčský agent, 3. Petr Fousek, předseda FAČR.

„V normálním světě by asi předseda asociace měl mít na všechny věci největší vliv, ale aféry jeho předchůdců pozici fotbalové asociace významně oslabily. Fousek sice pracuje na nápravě, ale čekal bych od něj, že bude přeci jen větší střelec," poznamenal Mádl.

Jaromíra Bosáka zajímalo, proč umístil kouče Slavie Jindřicha Trpišovského výš než reprezentačního kouče Jaroslava Šilhavého, došlo také na vysvětlení, proč se v první desítce objevila vrchní státní zástupkyně z Prahy Lenka Bradáčová.

V zahraniční sekci podcastu došlo na formu Patrika Schicka i zapeklitou situaci Newcastlu, potenciálně nyní se saúdskými vlastníky nejbohatšího klubu světa, kterému však v Premier League hrozí sestup.

Podcast Nosiči vody najdete na Seznam Zprávách nebo podcastových aplikacích Apple Podcast, Spotify či Podcasty.cz.

Reklama

Související témata: