Hlavní obsah

Krmenčík zahodil slibnou šanci, Júsuf ho česky sprostě seřval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indonéská fotbalová liga byla pro českého fanouška do nedávna spíše neznámou, jenže během chvíle do ní z tuzemska přestoupili hned tři hráči, dokonce do jednoho klubu. V Persiji Jakarta aktuálně působí bývalí slávisté Ondřej Kúdela, Michael Krmenčík a Júsuf Hilál. Český útočník Krmenčík se však střelecky trápí, v lize se gólově neprosadil od září a po další zahozené šanci ve víkendovém domácím klání proti RANS Nusantara (3:1) to Júsuf už nevydržel a z lavičky ho pěkně zpražil.

Foto: instagram.com/persija/

Michael Krmenčík v dresu Jakarty

Článek

Bahrajnskému útočníkovi Júsufovi se v Jakartě v posledních zápasech daří. V duelu s RANS Nusantarou ve 27. minutě otevíral skóre z penalty, v předchozím utkání s Persikabem 1973 rovněž proměnil penaltu, proti Makassaru skóroval hned dvakrát. Krmenčík se naopak trápí.

V prosinci zažil nucenou herní pauzu za plivnutí na soupeře, vypadl ze základní sestavy a v posledním zápase střídal až po hodině hry právě Hilála. Krátce poté, co se Kúdela v 72. minutě prosadil z pokutového kopu, se bývalý hráč Slavie či plzeňské Viktorky dostal do slibné šance, kterou však neproměnil.

V tu chvíli už Júsuf na lavičce neudržel nervy na uzdě a na svého spoluhráče se sprostě obořil, což zachytily kamery umístěné přímo u laviček. „Michale! Jdi do p*če, k*rva!" zařval. Jakarta nakonec zápas dotáhla do vítězného konce a vítězstvím 3:1 se dostala na druhé místo v tabulce.

Reklama