Hlavní obsah

Los osmifinále LM přisoudil Chrudimi favorizovaný Sporting

Nyon

Futsalisté Chrudimi se v osmifinále Ligy mistrů utkají s předloňským vítězem soutěže Sportingem CP. Rozhodl o tom dnešní los, který Východočechům nepřál, ani co se dějiště utkání týká. Zápas se odehraje v termínu od 16. do 21. února na palubovce patnáctinásobného portugalského mistra.

Foto: Michal Pavlík, Svaz futsalu FAČR

Ilustrační foto.

Článek

"Budeme hrát proti skvělému týmu, s fantastickými hráči, kteří umějí přejít jeden na jednoho," konstatoval na klubovém webu trenér Felipe Conde. Z cíle postoupit na závěrečný turnaj ale neslevil. "To znamená Sporting porazit. Teď se musíme dát zdravotně do kupy a na soupeře se co nejlépe připravit. Mám k němu respekt, ale nedáme se zadarmo, bude to skvělý zápas," řekl Conde, jehož tým musel v tomto týdnu kvůli koronaviru nastoupit do karantény.

V minulém týdnu Chrudim postoupila do osmifinále po domácím vítězství 4:0 nad lucemburským Differdange. V listopadovém předkole předtím vyřadila finský tým Akaa po vítězství 2:1.

Aktuální ročník futsalové LM se kvůli koronavirové pandemii hraje vyřazovacím způsobem na jeden vítězný zápas bez diváků. Osm vítězů osmifinále postoupí do závěrečného turnaje, který se má uskutečnit v dubnu nebo květnu v Minsku.

Reklama

Související témata:
  Dortmund - Atlético dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. Atlético
Dortmund vs. Atlético
Dortmund
Atlético
  Barcelona - PSG dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Barcelona vs. PSG
Barcelona vs. PSG
Barcelona
PSG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články