Hlavní obsah

Luxusní dárek za miliony vyrazil Cristianu Ronaldovi dech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolem portugalského útočníka Cristiana Ronalda je v poslední době rušno. Odchod z Manchesteru United, nezdar s národním týmem na světovém šampionátu a nejistá budoucnost. Vánoční svátky si ale sedmatřicetiletý kanonýr mohl užít se svou rodinou v klidu a pohodě. Od své přítelkyně Georginy Rodríguezové navíc dostal luxusní dar.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Portugalec Cristiano Ronaldo při MS na lavičce náhradníků.

Článek

V médiích se nejvíce v poslední době spekuluje o možném odchodu Ronalda do saúdskoarabského klubu an-Nassr, kde by měl podepsat dvouapůlletou hráčskou smlouvu a poté by pět let měl plnit roli ambasadora. Přišel by si na vskutku pohádkové peníze, za sezonu by si měl vydělat až 5 miliard korun.

O vánočních svátcích však mohl pětinásobný držitel Zlatého míče na všechny dohady zapomenout a soustředit se jen na svou rodinu. Od své přítelkyně Georginy dostal luxusní vůz Rolls-Royce v hodnotě více než 250 tisíc liber, což je v přepočtu téměř 7 milionů korun.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina sdílela na sociálních sítích video, kde je vidět Ronaldova reakce na tento dar, a zdá se, že mu automobilem opravdu vyrazila dech. Vánoce si ale užili všichni, děti například dostaly nová jízdní kola, jeden ze synů automobilový trenažer.

Reklama