Hlavní obsah

Ronalda nabízeli do všech klubů LM, žádný o něj nestál. Blíží se sedmiletý kontrakt se Saúdy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho ústup ze scény světového fotbalu se ubírá čím dál strmější cestou. Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo je stále bez angažmá, má být ale velmi blízko dohodě na sedmiletém kontraktu se saúdskoarabským klubem an-Nasr. Objevují se také nové podrobnosti ohledně pozadí jednání o fotbalistově budoucnosti. Ještě před tím, než se stal sedmatřicetiletý Ronaldo volným hráčem, měli zástupci Manchesteru United svého útočníka nabízet několika evropským celkům, žádný ale o pětinásobného držitele Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu planety nestál, tvrdí to šéfové Eintrachtu Frankfurt.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Portugalec Cristiano Ronaldo na lavičce náhradníků.

Článek

Z vrcholu až k nálepce nechtěného zboží, alespoň co se evropské fotbalové scény týče. Ronaldo má být podle serveru Marca už jednou nohou v Saúdské Arábii, kde by si měl za sezonu přijít na téměř 5 miliard korun.

An-Nasr Ronaldovi údajně nabízí smlouvu na sedm let. Dva a půl roku by měl hrát, zbytek kontraktu by měl plnit roli ambasadora a Saúdské Arábii pomoct ve snaze získat mistrovství světa ve fotbale pro rok 2030.

To pro jednoho z nejlepších fotbalistů historie nezní jako vysněná štace, Ronaldovi ale zjevně nic jiného ani nezbývá.

Experti v pořadu Přímák EXTRA diskutují o nejlepších hráčích fotbalového MS v KataruVideo: Sport.cz

Ještě před tím, než Manchester United s Ronaldem po vzájemné dohodě rozvázal smlouvu, se ho totiž měli zástupci Rudých ďáblů snažit udat na evropské půdě. Neúspěšně. Žádný z klubů o služby hvězdného Portugalce nestál.

„Byl nám nabídnut Cristiano Ronaldo," nechal se slyšet v rozhovoru pro server DANZ šéf Eintrachtu Frankfurt Axel Hellman. „Myslím, že ho nabízeli úplně všem klubům, které hrají Ligu mistrů," dodal předseda dozorčí rady Philip Holzer.

Reklama