Hlavní obsah

Smutná zpráva. Mladý fotbalista zemřel po infarktu na tréninku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpráv tohoto typu bohužel každým dnem přibývá. Na velké tréninkové vytížení zřejmě doplatil pětadvacetiletý guatemalský fotbalista Marcos Menaldo. Během tréninku si stěžoval na problémy s dýcháním a krátce na to dostal infarkt. Po převozu do nemocnice zemřel.

Foto: @MirrorFootball, Twitter

Fotbalista Marcos Menaldo zemřel po infarktu na tréninku.

Článek

K tragédii došlo na stadionu Marquesa de la Ensenada, kde Menaldo trénoval se svými spoluhráči na novou sezonu. V té předešlé získal s týmem Deportivo Marquense titul ve druhé národní fotbalové divizi. Pohár nad hlavu zdvihl v den svých pětadvacátých narozenin.

Svou pracovitostí a pílí si získal srdce místních fanoušků, kteří jsou z jeho smrti otřeseni. Fotbalista byl po kolapsu na tréninku resuscitován, a poté byl převezen do nedaleké nemocnice, ale lékaři už mu pomoci nedokázali.

„Byl to mladý, dynamický a veselý člověk," řekl ESPN prezident klubu Hernan Maldonado. „Je to dost silné a šokující, protože neztrácíte jen hráče, ale i přítele," dodal Maldonado.

Reklama