Hlavní obsah

Sportovní hvězdy a fanoušci se baví na sítích. Do nové výzvy se zapojil i Kanga

Praha

Jak se zabavit během pandemie nového typu koronaviru? Na sociálních sítích vznikla nová výzva s názvem „Stay At Home Challenge“, jež nabádá lidi, aby doma natočili video nějaké své dovednosti. Zapojily se i známé fotbalové hvězdy včetně Bruna Fernandese z Manchesteru United nebo Guélora Kangy ze Sparty. Ti fanouškům předvedli, že žonglovat se dá i s toaletním papírem.

Foto: Sport.cz

Tisíce lidí se na sociálních sítích zapojují do nové výzvy „Stay At Home Challenge“, fotbalista pražské Sparty Guélor Kanga předvedl netradiční žonglování s ruličkou. Zdroj: Instagram Guélor Kanga

Článek

Fanoušci i profesionální sportovci se zapojuji do nové výzvy s názvem „Stay At Home Challenge". Zadání je jednoduché. Vzhledem k šířící se pandemii nového typu koronaviru zůstat doma, pomocí videonahrávky zaznamenat nějakou svou dovednost a nahrát ji na sociální sítě.

Do výzvy se už zapojilo několik fotbalových hvězd. Že se dá žonglovat i s toaletním papírem tak předvedli například Bruno Fernandes z Manchesteru United, Guélor Kanga ze Sparty nebo madridský Joao Félix.

Svá videa s hashtagem #StayAtHomeChallenge prozatím natočily tisícovky lidí a k vidění nejsou pouze fotbalové dovednosti. Svým uměním se na sociální sítích pochlubili děti, golfisté, kuchaři, fitness trenéři a mnoho dalších. Parádní taneční kreaci zveřejnil záložník Liverpoolu Alex Oxlade-Chamberlain. Pohybové nadání předvedl společně se svou přítelkyní.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín