Hlavní obsah

Umtiti odešel z Barcelony do Lecce. Reprezentant Cáceres posílil LA Galaxy

Uruguayský fotbalový reprezentant Martín Cáceres si po odchodu z Levante vyzkouší zámořskou MLS. Pětatřicetiletého obránce jako volného hráče angažoval klub Los Angeles Galaxy. Obránce Samuel Umtiti opustil Barcelonu a zamířil na roční hostování do Lecce.

Foto: Luisa Gonzalez, Reuters

Uruguayský fotbalový reprezentant Martín Cáceres

Článek

Cáceres s LA Galaxy podepsal smlouvu do konce základní části aktuální sezony s opcí na další rok. "Martín je hodně zkušený a univerzální obránce, který do našeho týmu přináší vůdcovství a vítěznou mentalitu," uvedl trenér Greg Vanney.

Stoper či krajní bek se 114 starty a čtyřmi góly za národní tým během kariéry působil mimo jiné v Barceloně, Juventusu Turín, Seville, Laziu Řím nebo Fiorentině. Cáceres reprezentoval Uruguay na třech světových šampionátech, další starty by mohl přidat na konci letošního roku v Kataru.

Umtiti odešel z Barcelony na hostování do Lecce

Fotbalový obránce Samuel Umtiti po šesti letech opustil Barcelonu a zamířil na roční hostování k nováčkovi italské ligy Lecce. Francouzskému mistrovi světa vyprší smlouva s katalánským klubem po této sezoně.

Umtiti přestoupil do Barcelony v roce 2016 z mateřského Lyonu, ale na Camp Nou i kvůli častým zdravotním problémům nenaplnil očekávání. Osmadvacetiletý stoper v barcelonském dresu odehrál 133 soutěžních utkání a vstřelil dvě branky, získal sedm trofejí včetně dvou španělských titulů. Během angažmá v "Barce" slavil kamerunský rodák v roce 2018 s Francií zlato na světovém šampionátu v Rusku.

Související témata:
  Slavia - Plzeň dnes 19 : 30
20240515T19 : 30:00+0200
Slavia vs. Plzeň
Slavia vs. Plzeň
Slavia
Plzeň
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.