Hlavní obsah

Ostudné divadlo v Barceloně? Kanonýr Manchesteru City je na pranýři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned na startu Premier League potvrdil, že góly bude sázet i v Anglii. Norské útočné eso Erling Haaland, letní posila z Dortmundu, vstřelil v úvodních třech kolech nejvyšší anglické soutěže už tři góly. Ve středečním duelu na Camp Nou ukázal ale i trochu jinou tvář.

Foto: Joan Monfort, ČTK/AP

Útočník Manchesteru City Erling Haaland během charitativního utkání v Barceloně.

Článek

V Barceloně šlo jen o charitativní přátelský zápas na podporu lidí, kteří trpí zatím nevyléčitelným onemocněním ALS (amyotrofickou laterální sklerózou), které bylo před dvěma roky diagnostikováno i bývalému barcelonskému brankáři Juanu Carlosovi Unzuemu.

Manchester City prohrával ještě v nastavení 2:3, ale v 99. minutě se po zákroku na Haalanda kopala penalta, z níž Rijád Mahriz srovnal na konečných 3:3.

Opakované záběry inkriminované situace ale ukázaly, že vlastně o žádný zákrok nejspíš nešlo. Haaland se zřítil k zemi po takřka minimálním kontaktu s bývalým obráncem Chelsea Andreasem Christensenem.

Od fanoušků na sociálních sítích dostává norský forvard za svůj pád co pro to.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.