Hlavní obsah

Já a Sparta? Čirá spekulace, někdo se nás snaží rozhodit, odmítá námluvy s letenským klubem Svědík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V předvečer finále MOL Cupu se Spartou důrazně odmítl spekulace, že by byl adeptem na trenérský post u letenského týmu pro příští sezonu. Kouč fotbalistů Slovácka Martin Svědík označil kuloárové informace o svých námluvách s pražským klubem za zcela nepravdivé.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slovácka Martin Svědík

Článek

„Kdo mě zná, tak dobře ví, že bych nikdy nejednal s klubem, s nímž máme zrovna hrát. Zvlášť před tak důležitým zápasem, který nás čeká. Do něčeho takového bych v žádném případě nešel. Nic z toho, co se píše, se nezakládá na pravdě. Je to čirá spekulace," říká rezolutně Svědík.

V hlavě má prý výhradně vyvrcholení pohárové soutěže. „To jediné mě teď zajímá. Chci, abychom zvedli pohár nad hlavy. Nesu za tým zodpovědnost a v žádném případě nehodlám připustit, aby podobné spekulace narušily přípravu našeho mužstva," předsevzal si.

Svědík připomněl, že už před dvěma týdny, kdy se finále neodehrálo kvůli průtrži mračen v původně stanoveném termínu, se vyrojily zvěsti o přestupu záložníka Slovácka Lukáše Sadílka právě do Sparty. „Teď se něco podobného opakuje. Asi je to něčí snaha nás psychicky rozhodit. To ale nedopustíme. Musíme nastoupit do finálového utkání plně koncentrovaní," má jasno.

Kdyby se chystal kamkoliv ze Slovácka odejít, dozvěděli by se to podle něj jako první hráči. „Takový máme mezi sebou vztah. Otevřenost vyžaduju i já po nich, a tak bych jako trenér šel rozhodně příkladem," tvrdí.

Reklama