Hlavní obsah

Potupa! Sparta je marná. První ven by měl jít Rosický, zuřil Řepka po ostudě se Slavií

Zklamání, potupa, utrpení. Známý bouřlivák a sparťanský srdcař Tomáš Řepka jen se zaťatými zuby kouše výbuch jeho současných následovníků v rudých dresech v semifinále MOL Cupu, kdy Letenští doma dostali nařezáno od největšího rivala - Slavie. Ta zesměšnila Spartu výhrou 3:0. „Nedá se to jinak nazvat než obrovské ZKLAMÁNÍ!!!," zdůraznil Řepka velkými písmeny v příspěvku na svém instagramu. „Bezmoc a pro mě, jako bývalýho kapitána, je tohle utrpení!! A hlavně potupa!" zuřil někdejší řízný bek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zklamaní fotbalisté Sparty po semifinále MOL Cupu.

Článek
Fotogalerie

Trpěli skalní fanoušci i bývalí hráči Sparty, kteří sbírali úspěchy. V ofenzivě měli svěřenci trenéra Vrby šance, ale defenziva vyráběla hrozivé chyby. Ve výsledku pak Sparta ostudně padla na kolena. „Devět hráčů ze základu tam nemá naprosto co dělat!!! Sparta už bohužel dlouho není konkurentem Slavie. Což je pro mě smutná věc," nešetřil Spartu Řepka.

Možná mohl být rád, že nebyl přímo na trávníku. Protože by hrozilo, že by duel nedohrál. Nikdo nepochybuje o tom, že kdyby byl na trávníku, jiskřilo by se a Slavii by zápas pekelně bolel. Místo toho trpěl u televizního přenosu, kde jako expert ve studiu nešetřil Letenské ani její bývalý vynikající hráč Václav Němeček. Řepka se s ním v řadě věcí shodl, na Spartu se mu nekoukalo dobře.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Řepka Official (@tomasrepkacz)

„Je marná, marná, marná. A první ven by měl jít Rosický - za tu personální (hráčskou) politiku, kterou tam dělá. Výběr posil na konkrétní posty a tak - hrůza - to i v okresním přeboru mají lepší scouting! To my v Červenejch Janovicích máme lepší! Nemám dalších slov," neskrýval to, že je pořádně naštvaný.

Potupný výsledek by neměl zůstat bez odezvy. „Měli by z toho vyvodit důsledky. A teď už vím, proč mám právo říct JÁ JSEM SPARTA!! Protože narozdíl od těch, co tam jsou na hřišti a ve vedeni, já jsem!" #Sparta #JaJsemSparta #SpartanskaKrev #acspartapraha

Reklama

Související témata: