Hlavní obsah

Beckham: Chci hrát za národní tým na olympiádě v Londýně

TORONTO

Ještě se nevzdal myšlenky, že by na sebe opět navlékl reprezentační dres. Hvězdný David Beckham si nemohl zahrát na loňském mistrovství světa kvůli zranění, ale rád by svou zemi reprezentoval alespoň na olympijských hrách v Londýně. V květnu šestatřicetiletý záložník také nevyloučil, že by i v příští sezóně oblékal dres Los Angeles Galaxy.

Foto: Toby Melville, Reuters

David Beckham by chtěl obléknout reprezentační dres na olympiádě v Londýně.

Článek

Olympijský turnaj se bude odehrávat před anglickými fanoušky v Anglii. „Byl bych rád zahrnut do tohoto týmu. A byl bych rád jeho součástí jako hráč,“ svěřil se Beckham novinářům ve Spojených státech. „Ale musím počkat a pak uvidím. Je to až za rok,“ dodal Bekcham.

Anglickému fotbalistovi končí v listopadu tohoto roku smlouva v Galaxy a nevyloučil, že by i nadále hrál MLS v dresu týmu z Los Angeles. „Ano, taková šance existuje. Ještě jsem se nerozhodl, co budu dělat po konci tohoto roku. A je to dobře, protože se zatím snažím koncentrovat na probíhající rok,“ řekl rodák z Londýna.

„Cítím se být fit, v zápasech jsem na tom dobře. Cítím, že hraju kvalitně. Potřebuju v tom pokračovat a potom, o několik měsíců později, budu přemýšlet o své budoucnosti,“ řekl Beckham, jenž čeká se svou manželkou Victorií čtvrtého potomka. V létě se Beckhamovi dočkají první dcery.

Reklama

Související témata: