Hlavní obsah

Budoucnost Součka ve West Hamu? Moyes prý s novou smlouvou váhá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádně zamotanou hlavu musí mít nepostradatelný dříč ze sestavy West Hamu Tomáš Souček. Anglická média totiž přišla s informací, že manažer Kladivářů David Moyes váhá s nabídkou nového kontraktu pro českého reprezentanta. Jeho smlouva vyprší v roce 2024, na Ostrovech tvrdí, že Moyes čekal od bývalého slávisty v této sezoně větší progres. Vše umocňuje fakt, že zájem o služby Součka mají další dva kluby z Premier League.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Radost Tomáše Součka po vyrovnávací brance v duelu s Burnley.

Článek

Souček byl po svém příchodu do londýnského klubu hitem. Neuhnul z jediného souboje, zápasy dohrával i se zraněním, střílel důležité góly, fanoušci si sestavu bez české opory nedokázali představit. Teď však unikly informace, že Moyes čekal od Součka v této sezoně více, jeho výkony označil za průměrné.

Řečí čísel by se mohlo zdát, že má manažer pravdu. V minulé sezoně nasázel český reprezentant deset branek, nyní má přesných zásahů zatím šest, ale porci utkání má ještě před sebou... Na druhou stranu se stačí podívat na to, že Souček je každý týden v základní sestavě Hammers, patří mezi železné muže, takže to s kritikou ze strany Moyese nebude tak vážné, a nejspíš jde směrem k sedmadvacetiletému záložníkovi o jakýsi motivační faktor.

České eso má nepochybně West Hamu stále co nabídnout. Web hammers.news dodává, že by bylo šokem, kdyby klub Součkovi vylepšený kontrakt nenabídl a zkušeného záložníka by Kladiváři, byť za patřičně tučné odstupné, pustili ke konkurenci v Premier League.

Reklama

Související témata: