Hlavní obsah

Divočina na Ostrovech. Trenér Vieira skopl slavícího fanouška Evertonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Evertonu si kolo před koncem anglické Premier League definitivně zajistili účast v dalším ročníku soutěže, když ve čtvrteční dohrávce doma porazili Crystal Palace 3:2. Po závěrečném hvizdu vypuklo nadšení domácích fandů, kteří vběhli na trávník a slavili s hráči. Jeden z nich to ale přehnal, když gesty provokoval trenéra hostů Patricka Vieiru. Někdejší záložník si ovšem jeho počínání nenechal líbit a diváka skopl na trávník. Video s incidentem koluje po sociálních sítích.

Foto: Carl Recine, Reuters

v Goodison Parku bylo pořádně horko.

Článek

Everton prohrával v poločase už 0:2, třemi brankami po změně stran ale dokázal skóre otočit. Po konci utkání vypukla v Goodison Parku mohutná oslava.

Jeden z fanoušků přitom divokou gestikulací přímo před obličejem provokoval kouče „The Eagles" Vieiru. Ten ale pro divákovo jednání neměl nejmenší pochopení, což fanoušek záhy pocítil na vlastní kůži a po útoku kopem od někdejšího francouzského reprezentanta skončil na zemi.

Případ už začaly vyšetřovat místní policie a Fotbalová asociace. "Společně s Evertonem shromažďujeme dostupné záběry z bezpečnostních kamer a hovoříme se svědky," uvedla policie hrabství Merseyside.

Reklama

Související témata: