Hlavní obsah

Frustrace a zmar. Fanoušci United vypískali hvězdného Ronalda, pak se porvali mezi sebou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová sezona, staré strasti. Fotbalisté Manchesteru United načali sezonu Premier League ostudnou domácí porážkou 1:2 s Brightonem. Hvězdný Cristiano Ronaldo si během nástupu na hřiště vyslechl pískot fanoušků a ti se navíc během nedělního duelu na Old Trafford porvali mezi sebou.

Foto: Toby Melville, Reuters

Fotbalista Manchesteru United Cristiano Ronaldo gestikuluje směrem k rozhodčímu zápasu prvního ligového kola proti Brightonu.

Článek
Fotogalerie

Těšili se na novou sezonu Premier League pod novým koučem, jenže fanoušci Manchesteru United by teď na start ročníku nejraději zase rychle zapomněli.

Eriku ten Hagovi první soutěžní utkání na lavičce United totiž po porážce s Brightonem pořádně zhořklo a to, co se dělo na hřišti i mimo něj, koresponduje s tím, v jakém rozpoložení se slavný klub už nějaký ten pátek nachází.

Na sociálních sítích se objevily záběry z nástupu k rozcvičce, fanoušci na nich vypískali sedmatřicetiletého Ronalda. Neodpustili mu, že se v létě snažil vzít nohy na ramena a vydupat si přestup. Video s pískotem viselo navíc na oficiálním twitterovém účtu United. I to o lecčems svědčí.

Tím den zmaru Rudých ďáblů ale vlastně jen započal. Vítězství Brightonu dvěma góly v prvním poločase zařídil Němec Pascal Gross a ani vypískaný Ronaldo, který se do hry dostal až v 53. minutě, United nespasil.

A tak frustrace fanoušků Rudých ďáblů vykrystalizovala až v potyčku na tribuně, nadávky, chytání pod krkem a svár mezi diváky, kteří za normálních okolností fandí bok po boku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.