Hlavní obsah

Haaland má problém. Vypadl ze sestavy Manchesteru City

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Taková ztráta by Manchester City velmi mrzela. Úřadující angličtí fotbaloví šampioni se museli minimálně v nedělním utkání na Lutonu obejít bez svého elitního kanonýra Erlinga Haalanda. Podle trenéra Pepa Guardioly ho do hry nepustily potíže s nohou.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Hvězda Manchesteru City Erling Braut Haaland při utkání s Aston Villou.

Článek

„Stresová reakce kosti v chodidle. Má to už od posledního zápasu s Aston Villou, proto nemůže hrát,“ řekl Guardiola televizní stanici Sky Sports po oznámení sestav na zápas. Jak dlouho bude norský útočník a se čtrnácti góly aktuálně nejlepší střelec soutěže absentovat, španělský kouč nevěděl.

„Bude to z týdne na týden, den po dni. Uvidíme, co bude,“ komentoval Guardiola situaci kolem jednoho ze svých klíčových hráčů. Třiadvacetiletého Haalanda trápily problémy s nohou už v minulých týdnech.

Kvůli zranění kotníku předčasně opustil norskou reprezentaci před listopadovým závěrem kvalifikace MS. Stresová reakce, která se může projevovat otoky či podlitinami, může vyústit až v únavovou zlomeninu.

Pro Manchester City by se rozhodně jednalo o velkou komplikaci. Navíc v době, kdy obhájce titulu není příliš ve formě, protože na ligovou výhru čeká už čtyři zápasy v řadě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.