Hlavní obsah

Manchesteru United se rozšířila marodka o stopery Varana a Martíneze

Manchester United přišel ve čtvrtečním utkání čtvrtfinále Evropské ligy proti Seville (2:2) o zraněné stopery Raphaëla Varana a Lisandra Martíneze. Podle kouče Erika ten Haga zatím není jasné, jak dlouho mu budou defenzivní opory chybět.

Foto: Lee Smith, Reuters

V souboji Wout Weghorst (vlevo) z Manchesteru United a Lucas Ocampos ze Sevilly.

Článek

Varane musel vystřídat o poločasové pauze, Martínez opustil hřiště krátce před koncem. United v tu dobu už nemohli střídat a v závěru v oslabení přišli o dvoubrankové vedení.

"Viděli jsme, že Martínez přestal hrát bez cizího zavinění, takže to nevypadá moc dobře. Snad by to ale neměla být achilovka," uvedl Ten Hag na adresu argentinského fotbalového reprezentanta. "Musíme ale počkat na vyšetření. Stejně jako u Rafy (Varana), který si přivodil zranění, které ho trápilo už poslední týdny," dodal.

"Rudým ďáblům" se v rozhodující fázi sezony rozpadá základní sestava. Nejbližší zápasy bude kvůli poranění nohy chybět kanonýr Marcus Rashford, proti Seville byli mimo hru i záložník Scott McTominay a levý bek Luke Shaw. Za týden navíc bude kvůli karetnímu trestu chybět v Seville kapitán Bruno Fernandes. United v lize bojují o účast v příštím ročníku Ligy mistrů a příští neděli je čeká semifinále Anglického poháru proti Brightonu.

Související témata: