Hlavní obsah

Parádní gesto fotbalové hvězdy. Pomůže malému klubu v roli sponzora

Londýn/Praha

Parádní gesto. Kapitán anglické reprezentace Harry Kane se rozhodl stát sponzorem klubu, kde odehrál svůj první profesionální zápas. Na podporu ve výši sto tisíc liber (přes tři miliony korun) se od hvězdy Tottenhamu může těšit tým ze čtvrté anglické ligy - Leyton Orient. Tam jej Spurs v roce 2011 poslali na hostování.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Anglický reprezentant Harry Kane zahrává penaltu v kvalifkačním duelu proti Česku v pražském Edenu.

Článek

Na nových domácích dresech bude svítit poděkování zdravotníkům a dalším lidem, kteří pomáhali a pomáhají v první linii v době pandemie koronaviru. Venkovní dresy ponesou reklamu na dětský domov Haven House či charitativní projekt spojený s duševním zdravím. Hráč dostal svolení pro svůj počin od vedení anglického fotbalu.

„Narodil jsem se jen pár kilometrů od stadionu, tady jsem i vyrůstal a jsem opravdu šťastný, že mám šanci vrátit alespoň něco klubu, který mi umožnil můj první  start mezi dospělými," prohlásil Kane.

V barvách Leytonu dal i svůj první gól v kategorii dospělých, skóroval do sítě Sheffieldu Wednesday při výhře 4:0.

„Zároveň mám také možnost poděkovat hrdinům dnešní doby, kteří jsou v první linii v těchto těžkých časech," těšilo fotbalistu. Deset procent z každého dresu, který se prodá, půjde navíc na vybranou charitativní organizaci.

„Je skvělé, že se původní nápad povedlo realizovat a my máme takového sponzora," radoval se Danny Macklin, generální ředitel. „Děkujeme ti, Harry, za úžasnou podporu a velkorysost. Jsi skuteční vzorem," dodal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články