Hlavní obsah

PREMIER CLASS: 70 milionů eur za Salaha? To je málo, myslí si Šmicer

Senzační stíhací jízda Liverpoolu i španělský souboj gigantů. O atraktivní témata aktuálního dílu pořadu Premier Class na Sport.cz nebyla nouze. Hostem ve studiu byl Vladimír Šmicer a na dálku se do vysílání připojil rovnou z reprezentačního srazu rovněž Jakub Jankto.

Další díl pořadu Premier Class s moderátorem Filipem Lejčkem a legendárním českým reprezentantem Vladimírem ŠmicremVideo: Sport.cz

 
Článek

Šmicer s Liverpoolem ovládl památné finále Ligy mistrů v roce 2005 a stíhačku celku z Anfield Road pochopitelně pečlivě sleduje. Reds ještě zkraje roku ztráceli na první Manchester City 13 bodů, ale nyní je dělí od první příčky už jen jediný.

Jankto se loni stěhoval z Itálie do španělského Getafe a byl tak ideálním komentátorem nedělního klání v Madridu mezi Realem a Barcelonou, které vyhráli hosté jednoznačně 4:0.

A ve svém hondocení vyzdvihl především kouče vítězů Xaviho. „Ta katalánská výchova se tam hodně podepsala. Barcelona se vrací do starých kolejí. Myslím, že jsou na velice dobré cestě," míní 26letý křídelník.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články