Hlavní obsah

Premier League potrestala sudí za chybu v zápase Manchester United - Wolves

Vedení anglické fotbalové ligy suspendovalo trojici rozhodčích pondělního utkání Manchester United - Wolverhampton (1:0) za to, že nenařídili v nastavení penaltu za zákrok domácího brankáře Andrého Onany na útočníka Sašu Kalajdžiče. Hlavní sudí Simon Hooper ani videorozhodčí Michael Salisbury s Richardem Westem nebudou nominováni k zápasům 2. kola Premier League. Informovala o tom agentura Reuters.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Vedení anglické fotbalové ligy suspendovalo trojici rozhodčích pondělního utkání Manchester United - Wolverhampton

Článek

Onana v závěru duelu vyběhl na centr před bránu, místo míče ale zasáhl oběma rukama Kalajdžiče. Hooper přímo na hřišti nezapískal, faul neviděli ani jeho kolegové u videa. Podle trenéra Wolverhamptonu Garyho O'Neila se za chybný verdikt ihned po zápase omluvil šéf anglických sudích Jonathan Moss.

"Moss nám řekl, že to byla jasná penalta. Nemohl uvěřit tomu, že VAR nezasáhl. Tím je to pro nás ještě těžší, na druhou stranu oceňuji, že za námi hned přišel a omluvil se," řekl na tiskové konferenci O'Neil, jenž převzal "Vlky" těsně před startem sezony po náhlé rezignaci Španěla Julena Lopeteguiho.

Salisbury dostal v krátké době už druhý trest. V dubnu chyboval při posouzení penaltového zákroku i v utkání Tottenham - Brighton.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články