Hlavní obsah

Roberto Carlos se nakrátko vrátil k fotbalu, zahrál si za anglický hospodský tým

Jeden z nejlepších levých obránců historie Roberto Carlos se dnes v Anglii nakrátko vrátil k fotbalu. Mistr světa z roku 2002 nastoupil za hospodský celek Bull In The Barne, který jeho služby vydražil v charitativní aukci za pět liber.

Foto: t24.com.tr/

Roberto Carlos na archivním snímku.

Článek

"Sice jsem měl možnost hrát za největší kluby na světě, ale i tady jsem si to užil. Fotbal je všude krásný," citovala agentura SID osmačtyřicetiletého Carlose, který si za tým z hrabství Shropshire zahrál v přípravě s Harlescott Rangers.

"Pocházím z malého města, takže se mi tady líbí," přidal Carlos ke spartánským podmínkám a zázemí. "Fotbal je úžasný, že v něm můžete zažít i tohle a potkat fantastické lidi. A když je to ještě pro dobrou věc, tak je to ještě lepší," přidal pro BBC.

Bývalý hvězdný bek Realu Madrid, se kterým získal čtyři tituly a třikrát vyhrál Ligu mistrů, nastoupil jako střídající hráč v prvním poločase. Poté se odebral na masáž a ve druhé půli se střelecky prosadil, ale porážce 3:4 nezabránil.

"Vždycky je krásné dát gól," uvedl někdejší brazilský reprezentant, který se proslavil i jako úspěšný exekutor přímých kopů. Kromě Realu nastupoval za Inter Milán nebo Fenerbahce a kariéru ukončil v roce 2015 v Dillí.

Reklama

Související témata: