Hlavní obsah

Ronaldo poděkoval fanouškům Liverpoolu za podporu po smrti novorozeného syna

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo z Manchesteru United poděkoval fanouškům Liverpoolu za gesto podpory při úterním ligovém utkání, které hvězdný útočník vynechal kvůli úmrtí novorozeného syna.

Foto: Carl Recine, Reuters

Hvězdný Cristiano Ronaldo z Manchesteru United na archivním snímku.

Článek

Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguezovou očekávali narození dvojčat. V pondělí však na sociálních sítích informovali o tom, že chlapec zemřel a že jim v náročné situaci dodává sílu narození holčičky.

Bývalá hvězda Realu Madrid nebo Juventusu kvůli tomu vynechala duel s rivalem z Liverpoolu, jehož fanoušci vyjádřili Ronaldovi podporu minutovým potleskem a zpěvem slavné klubové hymny "You'll Never Walk Alone" (Nikdy nepůjdeš sám).

Potlesk příznivci na stadionu Anfield spustili symbolicky v sedmé minutě podle čísla dresu pětinásobného vítěze Zlatého míče. Hráči obou celků také nastoupili k zápasu s černými páskami.

"Jeden svět. Jeden sport. Jedna velká rodina. Díky, Anfielde," napsal poté Ronaldo na instagramu. "Moje rodina na ten okamžik respektu a soucitu nikdy nezapomene," přidal kapitán mistrů Evropy z roku 2016.

Reklama

Související témata: