Hlavní obsah

Nikdy nepůjdeš sám, vzkazovali Ronaldovi fanoušci Reds i Rudých ďáblů, že jsou s ním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kondolovali a podporu mu vyjadřovali všichni. Celý fotbalový svět. A nejen fotbalový, protože všichni se dokázali vcítit do smutku a bolesti Cristiana Ronalda, když v pondělí na sociálních sítích oznamoval tragédii, která jeho rodinu potkala. S partnerkou Georginou Rodrígesovou čekali narození dvojčat, jejich novorozený syn však po porodu zemřel.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Liverpoolští fanoušci v sedmé minutě tleskali Cristianu Ronaldovi z Manchesteru United a jeho rodině.

Článek

„Nikdy nepůjdeš sám," burácel liverpoolský Anfield, když v sedmé minutě úterního ligového duelu mezi Reds a Ronaldovým Manchesterem United povstali fanoušci obou klubů a začali zpívat ikonickou klubovou hymnu Liverpoolu.

Jako výraz podpory Ronaldovi.

Jako vzkaz, že všichni jsou s ním. Ti na hřišti i v ochozech Anfieldu.

Symbolicky v sedmé minutě, protože sedmičku nosí Ronaldo na dresu. A sedm dětí si přál mít i Cristiano.

„Chceme je všichni. Já, Georgina i můj nejstarší syn Cristianinho," svěřoval se Ronaldo deníku Correio de Manha, když vešlo ve známost, že očekávají narození dvojčat.

„Sedm je magické číslo," přidával.

I proto sedmá minuta na Anfieldu. Proto vzkaz Ronaldovi, že bolest nesdílí sám. Že se s ní nevyrovnává jen on, jeho partnerka a čtyři děti tvořící jejích rodinu. Teď už vlastně pět...

Jedenáctiletý Cristiano junior, čtyřletá dvojčata Evu a Mateus, tříletá Alana, k nimž teď přibyla holčička, která díky lékařům přišla na svět zdravá a plná sil.

„Smrt dítěte je to nejhorší, co může rodiče potkat. Sám mám dva syny, takže si uvědomuji, co to pro rodiče znamená. Všichni za Cristianem stojíme, všichni jsme s ním, všichni přejeme jemu i jeho rodině, aby byli v těchto dnech společně silní," těžko se hledala německému trenérovi Manchesteru United Ralfu Ragnickovi před kamerami Sky Sports slova adresovaná hvězdnému CR7.

Za sebe, za kabinu Rudých ďáblů, za dvaadvacet aktérů na hřišti, kteří nastoupili s černými páskami na rukávech, aby i takto dali absentujícímu Ronaldovi na vědomí, že jsou s ním.

Stejně jako aplaudující fanoušci Liverpoolu a Manchesteru United společně Ronaldovi vzkazující: You´ll Never Walk Alone.

Nikdy nepůjdeš sám.

Nebo v ten úterní večer vlastně: Nejsi ve svém smutku sám.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články