Hlavní obsah

Ronaldův zkrat! Hvězda zaútočila na malého fanouška, pak se omlouvala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruply mu nervy. Hvězdný Cristiano Ronaldo v sobotu jen těžce kousal, že jeho Manchester United prohrál v Premier League na hřišti Evertonu 0:1. Frustraci si pak sedmatřicetiletý fotbalista vylil na telefonu jednoho z fanoušků, který se Portugalce natáčel. Vzteklý CR7 vyrazil chlapci přístroj z ruky. Za incident se následně omluvil na sociálních sítích.

Jiránek o Ronaldově incidentu: Věc, kterou si s ním nikdo nespojí. Každý ví, že pomáhá lidemVideo: Sport.cz

 
Článek

„Není snadné vypořádat se s emocemi v těžkých chvílích, jako byla ta, do níž jsme se dostali. Přesto musíme být vždy ohleduplní, trpěliví a jít příkladem všem mladým fanouškům, kteří milují krásnou hru. Rád bych se proto omluvil za svůj výpad. Pokud to bude možné, rád bych toho fanouška pozval na zápas na Old Trafford," napsal na sociální sítě CR7.

Manchester United potvrdil, že se zabývá zmíněným incidentem, který rezonoval na sociálních sítích. Ronaldo byl viditelně naštvaný z porážky Rudých ďáblů v Goodison Parku a cestou do šatny přišel zkrat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Média připisují nepochopitelný incident i tomu, že Ronaldo duel končil řádně pokopaný. Kulhal ze hřiště se staženou stulpnou, kdy byla vidět zranění na levé noze. Ani to však nemohlo být omluvou pro vzteklou reakci velké hvězdy.

Foto: Phil Noble, Reuters

Krvavé šrámy na noze Cristiana Ronalda v utkání s Evertonem.

Incident okomentovala i maminka zmíněného fanouška na Facebooku. „Nemohu uvěřit, že něco takového říkám, ale Ronaldo vyrval mému synovi telefon z ruky a praštil s ním o zem. Jsem šokována, že si profesionální fotbalista může něco takového dovolit k dítěti. Vždyť i on sám je otcem, jak by se mu asi líbilo, kdyby to samé někdo udělal jeho potomkovi?", kroutila nevěřícně hlavou. Otázkou zůstává, jak zareaguje na omluvu portugalské superhvězdy a pozvání na zápas na Old Trafford.

Případem se začala zabývat i policie, která dostala hlášení, že na stadionu Goodison Park došlo k napadení chlapce jedním z hráčů United. Od Evertonu si vyžádala záznamy z bezpečnostních kamer a na vyšetřování se podílí i manchesterský celek.

Reklama

Související témata: