Hlavní obsah

Sala byl před tragédií z letadla vyděšený. Vysmátého Ronalda kvůli neštěstí Lineker vyplísnil

Londýn/Praha

Nejen fotbalový svět se stále vzpamatovává ze šokující zprávy o zmizení letadla nad Lamanšským průlivem s novou posilou Cardiffu Emilianem Salou, které se snaží už třetí den záchranáři marně vypátrat. Ze všeobecného šoku a zármutku rodiny, hráčů i fanoušků, kteří třeba o Salovi slyšeli poprvé v životě, se v úterý vymykalo vysmáté selfíčko jednoho z nejlepších fotbalistů světa Cristiana Ronalda, který na sociálních sítích vystavil sám sebe v luxusním interiéru svého soukromého letadla. Také za to schytal pokárání.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušci pokládají květiny u stadiónu v CardiffuVideo: sntv

 
Článek

Šance na přežití kohokoli z pasažérů malého letounu Piper Malibu se nezadržitelně blíží nule.

Let z Nantes do Cardiffu, kam Sala z francouzského klubu přestoupil za 15 milionů liber, od začátku provázely problémy, o čemž svědčí i slova Saly, která stihl přes aplikaci WhatsApp poslat svým přátelům.

„Byl jsem v Nantes vyřizovat nějaké věci a teď sedím v letadle, které vypadá, že se za chvíli rozpadne na kousky. Letím do Cardiffu, šílenost, a zítra už se do toho dáme. Budu trénovat s novým týmem. Kdybyste o mně nic neslyšeli příští hodinu a půl, nevím, jestli nebude potřeba, aby mě někdo vyrazil hledat. Začíná mě to děsit," hlásil ve španělštině, zatímco v pozadí bylo slyšet burácení motoru.

Pilotovi se podle informací britských médií podařilo vzlétnout až napočtvrté, nad kanálem pak v pondělí večer u ostrova Alderney letadlo ztratilo kontakt s pevninou a spojení už se nepodařilo navázat.

Kdoví, zda se v úterý o tragédii ve vodách mezi Anglií a Francií dozvěděl Cristiano Ronaldo, který mířil z Itálie do Madridu, kde se přiznal u soudu k obřím daňovým únikům z dob působení v Realu. Za to současný útočník Juventusu vyfasoval podmíněný trest na 23 měsíců a pokutu ve výši 18,8 milionu eur.

Každopádně žádné velké drama asi neprožíval, což možná mělo dokumentovat jeho vysmáté selfíčko, kterým se z útrob svého letounu pochlubil prostřednictvím Twitteru fanouškům.

Do nešťastně načasovaného příspěvku si rýpl bývalý slavný anglický fotbalista a moderátor prestižního pořadu Match of the Day Gary Lineker. „Tohle není den na takový tweet. Fakt ne," rozhořčil se nad Portugalcovou aktivitou Lineker.

Reklama

Související témata: