Hlavní obsah

Slavný fotbalový kouč byl okraden! Co lupiči odnesli v trezoru?

Praha

O místě, kde nyní bydlí, mluvil nedávno s obrovským nadšením. Po zkušenosti z konce uplynulého týdne trenér fotbalistů Evertonu Carlo Ancelotti ale možná změní názor. Do jeho domu totiž vnikli zloději. Poté, co je vyrušila Ancelottiho nevlastní dcera Chloe, utekli. S sebou si však odnesli trezor.

Foto: Alex Pantling, Reuters

Carlo Ancelotti má za sebou velmi nepříjemný zážitek

Článek

„V pátek vnikli dva pachatelé v černém oblečení a v kuklách do domu pana Ancelottiho v Cosby poblíž Liverpoolu a odcizili trezor. Obyvatelé domu byli nezraněni, po pachatelích se pátrá," uvedla v pátek večer policie v Merseyside.

Strážce pořádku zavolala nevlastní dcera 61letého italského kouče. Ten byl v té době na stadionu a chystal svůj tým na duel anglické ligy s Fulhamem. Poté, co se o incidentu dozvěděl, odjel okamžitě domů za dcerou, která byla z nepříjemného zážitku v menším šoku.

Foto: Alex Pantling, Reuters

Carlo Ancelotti se musel vyrovnat s hodně nepříjemnou zprávou

Včera vydala místní policie prohlášení, v němž oznámila nález trezoru. „Trezor z domu pana Ancelottiho byl nalezen na parkovišti poblíž Masefield Road v Thorntonu. Zda se z jeho obsahu něco ztratilo, nebudeme komentovat," uvedla policie.

Ancelotti paradoxně o Cosby v nedávném rozhovoru pro britská média mluvil v superlativech. Tvrdil, že mu přirostlo k srdci. „Cítím se tu opravdu dobře, bydlím v pěkné oblasti. Mám blízko k moři, kde je nádherná, dlouhá pláž. Dají se tu podnikat výlety na kole nebo pěkné procházky," uvedl trojnásobný vítěz Ligy mistrů (2x AC Milán, Real Madrid). Teď zřejmě názor poupraví...

Reklama

Související témata: