Hlavní obsah

Ubohé, trapné. I fanoušci United tepou Fernandese za hereckou etudu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chování, které vytočilo i vlastní fanoušky. Trapné divadlo. Bruno Fernandes, kapitán fotbalistů Manchesteru United, dostává na sociálních sítích naloženo za hereckou etudu, kterou předvedl ve víkendovém zápase s Fulhamem (1:2).

Foto: Dave Thompson, ČTK/AP

Záložník Bruno Fernandes po zápase s Fulhamem.

Článek

Trudné odpoledne na Old Trafford skončilo porážkou souboru Erika ten Haga, který v Premier League prohrál po čtyřech výhrách za sebou. Domácí příznivci byli pořádně namíchnutí nejen z ní a řešili i Fernandesovo simulování.

United v 89. minutě vyrovnali a hnali se dopředu. Pár desítek vteřin po Maguirově brance se středem hřiště řítil s míčem Fernandes. Levačkou vypálil neškodně z více než dvaceti metrů, přitom brnknul o nohu Saši Lukiče a teatrálně padl.

Zvedal ruce, chytal se za nohu, snažil se vynutit si standardní situaci. Marně. Sudí Michael Oliver zůstal úplně v klidu a nářky portugalského záložníka ignoroval. Když akce pokračovala, Fernandes se najednou rychle zvedl a hlásil se o balon.

Neteční však nezůstali fanoušci Manchesteru United. „Normálně jsem Brunovým fanouškem, ale tohle je ubohé,“ vyťukal na sociální síti X jeden z nich. „Trapné,“ doplnili druzí.

„Pro momenty, jako je tento, Bruna Fernandese nerespektují fanoušci soupeře a rozhodčí ho jen těžko berou vážně. Když se zapomene na jeho schopnosti, Bruno by zůstal považován za podvodnou a uplakanou nulu. Takové chování u Kevina De Bruyneho, Ödegaarda ani u mladého Pedriho neuvidíte,“ napsal další příznivec Rudých ďáblů.

„Jako fanoušek United už skoro chápu, proč mnoho lidí říká, že Bruno není vhodný pro to, aby byl kapitánem týmu,“ uvedl jiný příznivec kolosu z Old Trafford.

„Slova nedokážou popsat, jak moc tohoto chlapa nenávidím,“ shrnul za ostatní tábory jeden z fandů rivalů.

United po výstupu Fernandese ještě inkasovali gól, který způsobil jejich porážku. Možná karma.

Reklama